Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Havrebollar med choklad 20

Dessa lyxiga havrebollar doppas i len ODENSE mjölkchoklad och rullas i kokos för en extra god smak och härlig konsistens. Kombinationen av krämig choklad, mjuk mandelmassa, havregryn och ett täcke av kokos gör dem både oemotståndliga och perfekta till fikat. En enkel men lyxig godsak som förhöjer vilken fikastund som helst!

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Blanda smör, havregryn, mandelmassa, grädde, vanilj och flingsalt till en smet.
  2. Rulla till bollar och ställ gärna i frysen i 20 minuter.
  3. Smält chokladen över ett vattenbad.
  4. Doppar bollarna i choklad, låt rinna av något och rulla sen i kokos. Lägg på ett bakplåtspapper för att stelna.

Tips

Här hittar du fler av våra godaste recept på cookies och småkakor.

Produkter i receptet