Triple Chocolate Cookies 30
De perfekta kakorna för chokladälskaren! Här får du ett recept på de godaste kakorna med tre olika sorters choklad; mörk, vit och ljus choklad. Gott på eftermiddagen, gott till kvällsfikat, gott till mellanmål och när du är på språng.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 30 st
- 200 g Rumstempererat Smör
- 400 g Muscovadosocker eller
- Brun farin
- 2 tsk Vaniljsocker
- 2 Ägg
- 2 dl Havregryn
- 350 g Vetemjöl
- 2 tsk Bakpulver
- 2 tsk Flingsalt
- 75 g Valnötter
Så här gör du
Håll skärmen tänd
- Sätt ugnen på 180°C.
- Lägg smör, muscovadosocker och vaniljsocker i en stor skål och vispa ihop det till en mjuk och krämig konsistens.
- Tillsätt äggen ett i taget och vispa ihop.
- Blanda vetemjöl med havregryn, bakpulver och flingsalt och rör ner blandningen i smeten.
- Hacka valnötterna och rör ner dem i smeten tillsammans med de tre chokladsorterna.
- Skopa upp degen med antingen en sked eller en glassskopa och fördela degen på 3 plåtar med bakplåtspapper.
- Grädda en plåt i taget i 10-12 minuter i 180°C.
- Låt kakorna svalna på ett galler.