Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
3 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Mandelbröd med choklad 3

Ingredienser

Receptet är beräknat för 3 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Dela mandelmassan i tre delar och forma tre kulor. Forma därefter kulorna till limpor. Låt limporna stå och torka till nästa dag eller åtminstone ett par timmar.
  2. Smält hälften av chokladknapparna i mikrovågsugn och rör sedan ner resten tills allt har smält. Om inte chokladen smälter, värm försiktigt några sekunder till i mikron. Var försiktig så att temperaturen inte överstiger 32°.
  3. Doppa limporna i chokladen med hjälp av en gaffel och ställ dem på bakplåtspapper. Markera små snitt i limporna med en kniv. Låt chokladen stelna.

Relaterade recept

Produkter i receptet