Glutenfria bananpannkakor 12
Bananpannkakor är en hit hos många – det går snabbt att tillaga och kan göras utan socker och gluten (som i det här receptet). Självklart smakar det jättegott också! Ett utsökt mellanmål för alla i familjen, även de minsta. Här hittar du receptet på våra superenkla glutenfria bananpannkakor, som både kan avnjutas som de är, eller toppas med exempelvis ODENSE Kolasås och färska blåbär.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 12 st
- 2 Mogna Bananer
- 3 Ägg
- 1 dl Havregryn
- 1 dl Havremjöl
- 1 tsk Bakpulver
-
Topping
- Färska Blåbär
Så här gör du
Håll skärmen tänd
- Mosa bananerna väl och vispa i resten av ingredienserna.
- Värm upp en panna och stek små, något tjockare pannkakor, ca. en matsked smet per pannkaka.
- Stek pannkakorna tills de är gyllene på båda sidor.
- Toppa dina pannkakor med ODENSE Kolasås och färska blåbär.
Tips
Hitta alla recept på läckra pannkakor och våfflor här.