Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

5 av 5 stjärnor baserat på 2 recensioner

Apelsinägg 10

Alla vet ju att choklad och apelsin är en riktigt bra smakkombination. Addera lite mandelmassa så når smakerna nya höjder. Dekorera gör du efter eget huvud.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 10 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Knåda mandelmassan med apelsinskalet och lite av saften.
  2. Dela mandelmassan i 10 lika stora bitar, og forma dem till ägg i handflatorna.
  3. Täck äggen med tempererad mörk/vit choklad.
  4. Dekorera därefter äggen efter din egen fantasi t ex med ränder prickar eller andra former

Tips

Kolla här hur du tempererar choklad

Relaterade recept

Produkter i receptet