Svårighetsgrad
Arbetstid
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
60
Betygsätt detta recept

3 av 5 stjärnor baserat på 3 recensioner

Gudomlig geisha 20

Krämigt, krispigt, sött och salt. Löjligt gott, helt enkelt.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd

1. Rosta hasselnötterna i en het stekpanna och gnugga sedan bort skalen med en kökshandduk.

2. Finhacka nötterna tillsammans med Brons Crunch.

3. Blanda nougat med hasselnötterna, Brons Crunchen och flingsaltet i en skål.

4. Lägg nougatblandningen på plastfolie, och forma till en rulle som du sedan plattar ut. Ställ i kylen för att stelna.

5. Temperera chokladen (se nästa sida).

6. Skär nougatblandningen i bitar och doppa dem i chokladen.

7. Lägg pralinerna på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.

8. Pensla med guldpulver.

Relaterade recept

Produkter i receptet