Gudomlig geisha 20
Krämigt, krispigt, sött och salt. Löjligt gott, helt enkelt.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 20 st
- 50 g Hasselnötter
-
0,50 msk
- 0,50 tsk Flingsalt
-
Dekoration
Så här gör du
Håll skärmen tänd
1. Rosta hasselnötterna i en het stekpanna och gnugga sedan bort skalen med en kökshandduk.
2. Finhacka nötterna tillsammans med Brons Crunch.
3. Blanda nougat med hasselnötterna, Brons Crunchen och flingsaltet i en skål.
4. Lägg nougatblandningen på plastfolie, och forma till en rulle som du sedan plattar ut. Ställ i kylen för att stelna.
5. Temperera chokladen (se nästa sida).
6. Skär nougatblandningen i bitar och doppa dem i chokladen.
7. Lägg pralinerna på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.
8. Pensla med guldpulver.