Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
30 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Nougatfyllda bullar 10

Otroligt saftiga bullar, nästan som danska wienerbröd. Lätta att tilllaga men hög impfaktor.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 10 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Gör en sats vetedeg (se Lyxig kanelbulle) och dela den i två delar.
  3. Kavla ut halva degen, och hyvla över 250 g ODENSE Nougat samt 100 g smör.
  4. Krossa 3 tsk pulverkaffe i en mortel, och strö 1,5 tsk över degen.
  5. Vik ihop degen på mitten och skär den sedan i remsor som du snurrar samman till bullar.
  6. Gör sedan likadant med den andra deghalvan.
  7. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen, ca 10 minuter.

Relaterade recept

Produkter i receptet