Svårighetsgrad
Arbetstid
15 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1,5 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Guldbollar 20

Praliner för både liten och stor.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Riv mandelmassa och vit choklad. Lägg blandningen i en mixer.
  2. Mixa tillsammans med smör och havregryn och forma till bollar.
  3. Lägg bollarna på en tallrik och ställ in dem i kylen.
  4. Smält de mörka chokladknapparna över vattenbad.
  5. Doppa bollarna i chokladen och ställ på ett galler. Strö över strössel och guldpulver innan chokladen stelnar.

Tips

Smaksätt gärna bollarna med lite vit glögg med romsmak. Då blir de ännu godare!

Relaterade recept

Produkter i receptet