Svårighetsgrad
Arbetstid
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
60
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Hallonkola med ingefära 50

Santa Claus absoluta favorit. Yummie!

Ingredienser

Receptet är beräknat för 50 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd

1. Lägg bakplåtspapper i en form.

2. Låt hallonen smälta långsamt i en kastrull. Tryck bären genom en sil så du får en slät saft.

3. Blanda smör, socker, vispgrädde, sirap, glykos, ingefära och hallonsaften i en kastrull. Låt kolasmeten puttra långsamt tills temperaturen når 123°.

4. Häll smeten i formen och låt den kallna.

5. Skär i bitar.

6. Temperera chokladen (se nedan) och doppa kolorna.

Strö över minipärlor.

Relaterade recept

Produkter i receptet