Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Hallontryfflar - Berry Christmas 40

Ingredienser

Receptet är beräknat för 40 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Tina hallonen och mixa dem med socker. Låt hallonlösningen passera genom en sil så att kärnorna rensas bort.
  2. Koka därefter upp hallonlösningen med grädde och slå över chokladknapparna och rör tills chokladen smält.
  3. Tillsätt det osaltade smöret och mixa, gärna med en stavmixer, till en slät konsistens.
  4. Låt tryffeln stelna och klicka sedan upp bitar, ca 10-12 g, doppa dem i mörk choklad och rulla dem i florsocker. Sikta även florsocker över de färdiga tryfflarna.

Relaterade recept

Produkter i receptet