Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
30 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Julgrisar 8

Skapa klassiska marsipangrisar – en traditionell och rolig konfekt som hör julen till och är ett måste på gottebordet.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 8 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Rulla ut marsipanen till en längd. Dela längden i 9 jämna bitar. Forma 8 bitar till grisar (något droppformade). Använd en sax för att klippa munnen. Med en tandpetare gör du ögon och hål i trynet. Använd den sista och 9:e biten för att forma öron och knorr.
  2. Smält chokladen. Doppa grisarna i chokladen och låt stelna. Dekorera ögon med silverkulor eller färgad marsipan ögon. Pudra till sist över lite O'boy.

Relaterade recept

Produkter i receptet