Svårighetsgrad
Arbetstid
40 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
2 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Trippelkonfekt 24

Ingredienser

Receptet är beräknat för 24 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Temperera den ljusa chokladen och häll upp den i knäckformar. Fyll formarna till 1/3 och låt stelna i kylen.
  2. Temperera den vita chokladen och häll den i formarna, över den ljusa chokladen. Fyll varje form till 2/3. Låt pralinerna stelna i kylen en gång till.
  3. Koka upp vispgrädden. Rör ner den mörka chokladen i grädden och låt den smälta.
  4. Häll chokladgrädden i en spritspåse. Låt blandningen svalna lite så den blir en aning fast i konsistensen.
  5. Spritsa en topp chokladgrädde på varje knäckform och strö över bronspulver.
  6. Låt pralinerna stelna i kylen innan du tar loss dem från formarna.

Tips

För att äkta choklad ska bli glansig, få en fin konsistens och enkelt lossna
från formarna måste du temperera den.

Relaterade recept

Produkter i receptet