Trippelkonfekt 24
Ingredienser
Receptet är beräknat för 24 st
- 1 dl Vispgrädde
-
Dekoration
Så här gör du
Håll skärmen tänd
-
Temperera den ljusa chokladen och häll upp den i knäckformar. Fyll formarna till 1/3 och låt stelna i kylen.
-
Temperera den vita chokladen och häll den i formarna, över den ljusa chokladen. Fyll varje form till 2/3. Låt pralinerna stelna i kylen en gång till.
-
Koka upp vispgrädden. Rör ner den mörka chokladen i grädden och låt den smälta.
-
Häll chokladgrädden i en spritspåse. Låt blandningen svalna lite så den blir en aning fast i konsistensen.
-
Spritsa en topp chokladgrädde på varje knäckform och strö över bronspulver.
-
Låt pralinerna stelna i kylen innan du tar loss dem från formarna.
Tips
För att äkta choklad ska bli glansig, få en fin konsistens och enkelt lossna
från formarna måste du temperera den.