Svårighetsgrad
Arbetstid
45 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
45 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Apelsin- och nougatfröjd 20

Enkelt att bjuda på – ställ fram och låt gästerna skära själva.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Blanda mandelmassan med Cointreau och finrivet skal från en apelsin.
  2. Kavla ut mandelmassan till en kvadrat, ca 20 x 25 cm.
  3. Skär nougaten tunt. Lägg nougatskivorna på mandelmassan i ett jämnt lager.
  4. Rulla ihop som om du gjorde en rulltårta.
  5. Smält chokladen (var sort för sig) över ett vattenbad.
  6. Pensla den ljusa chokladen över nougatrullen med en hushållspensel. När den ljusa chokladen börjat stelna ringlar du över de båda andra chokladsorterna med en sked. Strö till sist över generöst med Choko Karamel-kulor.

Tips

Kolla under Tips & Trix hur du smälter choklad på rätt sätt.

Relaterade recept

Produkter i receptet