Valentin-Gino 4
Gino är en snabblagad efterätt som innehåller massa bär och smakrik mandelmassa. Toppa med en söt vit choklad och kokos för extra smak.
Ingredienser
Receptet är beräknat för 4 personer
- Jordgubbar , färska och skivade
- 50 g Kokos , riven
Så här gör du
Håll skärmen tänd
-
Kavla ut mandelmassan till en ca 3 mm tjock platta.
-
Skär ut hjärtan.
-
Grädda i ugn i 200 °C tills mandelmassan blivit ljust gyllenbrun.
-
Lägg hjärtana på en ugnsfast tallrik.
-
Skär jordgubbarna i bitar och lägg på hjärtanen. Riv över vit choklad och strö över kokos. Gratinera i 200 °C tills chokladen börjat smälta och fått lite färg.
Tips
Servera gärna med en god sorbet till, t.ex. kaktus/lime- eller champagnesorbet.