Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Kryddiga chokladklubbor 15

Vackra klubbor med smak av kardemumma och kanel.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 15 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Smält chokladknapparna över vattenbad. Smält varje sort för sig.
  2. Häll ut runda plattor av mörk choklad på bakplåtspapper, ca 7 cm i diameter. Lägg en klubbpinne i varje platta och se till att den täcks av choklad.
  3. Ringla smält ljus och vit choklad över klubborna och skapa fina mönster. Pudra över lite kryddor och strössel innan chokladen stelnar.
  4. Låt chokladen stelna.

Tips

Under Tips & trix ser du hur du ska smälta choklad i vattenbad.

Relaterade recept

Produkter i receptet