Svårighetsgrad
Arbetstid
10 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
20 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Nougatpinnar 20

Enkelt, snabbt och otroligt smarrigt. Vill du variera smaken på dina Nougatpinnar är det bara att byta ut de hackade nötterna mot något annat gott. Lakritsströssel? Rostade sesamfrön i olika färger? Granatäppelkärnor? Eller något helt annat?

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Smält chokladen på låg effekt i mikron eller i ett vattenbad.
  2. Skär nougaten i 20 lika stora, rektangelformade bitar och trä upp dem på glasspinnarna. Ställ ev in dem i kylen en stund så de stelnar.
  3. Doppa varje nougatpinne i mörk choklad och rulla dem sedan i strösslet. Tycker du det blir för kladdigt kan du pensla på chokladen.
  4. Låt pinnarna stelna innan du serverar.

Relaterade recept

Produkter i receptet