Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
40 minuter
Betygsätt detta recept

4 av 5 stjärnor baserat på 2 recensioner

Kladdkaka med chokladgrädde 10

Så här sätter du extra piff på kladdkakan. Använd ditt favoritrecept eller vårt grundrecept som du hittar här.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 10 personer

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Baka kakan enligt recept.
  2. Koka upp grädde. Ta bort från värmen. Häll i choklad, nougat delad i mindre bitar och salt. Rör runt tills allt är smält.
  3. Häll ganachen över kladdkakan och låt stelna.
  4. Vispa grädden löst och blanda i chokladsåsen.
  5. Smält choklad över vattenbad. Häll ut den mörka i ett tunt lager på bakplåtspapper och ringla över den vita. Låt stelna och skär i bitar.
  6. Servera kakan med en klick grädde, chokladbräck och strössel.

Relaterade recept

Produkter i receptet