Svårighetsgrad
Arbetstid
1 timmar
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

4 av 5 stjärnor baserat på 2 recensioner

Marsipanbröd med chokladchunks 10

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Knåda in ca 80 g chokladchunks i mandelmassan och dela den i 10 lika stora bitar.
  2. Rulla bitarna till stänger på ca 7 cm längd.
  3. Hacka de sista 20 g chokladchunks fint och blanda med rosa pulver. Det blir extra fin dekoration till dina marsipanbröd.
  4. Temperera chokladen över vattenbad eller i micron (Se hur du gör under tips &trix).
  5. Doppa därefter marsipanbröden i chokladen och lägg dem på ett bakplåtspapper.
  6. Innan chokladen torkat helt strör du över dekorationshacket.

Tips

Använd också chokladchunks i cookies, muffins och chokladkakor.

Relaterade recept

Produkter i receptet