Svårighetsgrad
Arbetstid
20 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
20 minuter
Betygsätt detta recept

2 av 5 stjärnor baserat på 1 recension

Nougatkonfekt med karamellfudge 6

Karamel Fudge är lätt saltade, mjuka kolabitar som ger din konfekt lite tuggmotstånd och gör den till något utöver det vanliga.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 6 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Halvera nougaten på längden, du ska bara avända den ena halvan (75 g).
  2. Lägg karamellfudgen ovanpå nougatstången
  3. Tryck fast fudgen och skär sedan stången i 6 mindre bitar.
  4. Smält de mörka chokladknapparna över ett vatenbad eller i micron.
  5. Doppa nougatbitarna i den smälta chokladen och lägg dem på ett bakplåtspapper.
  6. När chokladen torkat, pensla bitarna med bronspulver.

Relaterade recept

Produkter i receptet