Svårighetsgrad
Arbetstid
10 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
25 minuter
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Ruby skogsbärskulor 20

Ingredienser

Receptet är beräknat för 20 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Dela mandelmassan i 20 lika stora bitar och rulla till kulor.
  2. Temperera Ruby-knapparna över vattenbad eller i micron. (Se hur du gör under tips &trix).
  3. Doppa kulorna i den smälta chokladen och lägg dem på ett bakplåtspapper.
  4. Innan chokladen torkat, strö över skogsbärsströssel. (Du kan även täcka kulorna helt med strössel. Lägg skogsbärsströsslet i en skål, lägg de nydoppade kulorna i skålen och rulla runt kulorna tills de är helt täckta av strössel.)

Tips

Förvara svalt i en lufttät behållare.

Relaterade recept

Produkter i receptet