Svårighetsgrad
Arbetstid
45 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
45 minuter
Betygsätt detta recept

4 av 5 stjärnor baserat på 14 recensioner

Rabarbertrifli med crumble 8

45 minuter och 8 ingredienser är allt du behöver för att skapa en magisk dessert. En garanterad crowd pleaser.

Ingredienser

Receptet är beräknat för 8 personer

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Rensa rabarbern och skär i lagom stora bitar. Lägg rabarber, socker och vanilj i en kastrull och låt koka upp. Sjud tills rabarbern är mjuk. Kyl kompotten helt.
  2. Grovhacka nötter/mandel och blanda med havregryn och chokladknappar.
  3. Riv mandelmassan och vänd ner i blandningen. Bred ut den på en plåt med bakplåtspapper och grädda crumblen i 175°C i ca. 8 minuter tills den är gyllene. Kyl och förvara i en kakform om du inte använder din crumble direkt.
  4. Vispa grädden lätt och luftig.
  5. Fördela rabarberkompott, grädde och crumble i lager i glas och toppa med crumble.

Relaterade recept

Produkter i receptet