Svårighetsgrad
Arbetstid
1 timmar
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

4 av 5 stjärnor baserat på 5 recensioner

Mandeltrilling med vit choklad 30

Ingredienser

Receptet är beräknat för 30 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Dela upp mandelmassan i 3 delar. I del ska blandas med skogsbär och honung och en del ska blandas med kakao och den tredje ska vara helt naturell.
  2. Del 1: Koka upp bären med honung, låt svalna och blanda med en del mandelmassa. Smaka av under tiden så du får den smak och konsistens du vill ha. Se till så den inte blir för våt. Del 2: Blanda kakaon med den andra delen mandelmassa. Blanda väl och smaka av till önskad smak o konsistens.
  3. Rulla alla tre delar till stavar, lägg ihop dem, så att det bildas en trekant. Skär till ca 30 bitar.
  4. Temperera chokladen enligt förpackningen.
  5. Doppa varje botten i chokladen så att det bildas en liten klack. Lägg upp på bakplåtspapper tills de stelnat.

Relaterade recept

Produkter i receptet