Svårighetsgrad
Arbetstid
30 minuter
Tid totalt
(inkl. kylning, tining och tillagning)
1 timmar
Betygsätt detta recept

0 av 5 stjärnor baserat på 0 recensioner

Brownie med kokosägg 1

Ingredienser

Receptet är beräknat för 1 st

Så här gör du

Håll skärmen tänd
  1. Blanda mandelmassan med kokos och forma till en rulle. Skär upp i ca 10-12 g bitar. Rulla små ägg och ställ åt sidan.
  2. Chokladtryffel: Koka upp grädde och honung och slå det över chokladen. Mixa slät. Lägg plast på tryffeln och ställ svalt.
  3. Browniesmet: Koka upp smöret och slå det över chokladen. Rör om tills det smält.
  4. Tillsätt övriga ingredienser i nämnd ordning.
  5. Fyll upp browniesmeten i en smörad springform och baka i ca 10 minuter i 200 °C. Tag ut och låt kallna.
  6. När tryffeln och brownien kallnat, stöppla på tryffeln, sikta kakao på toppen och garnera med kokosäggen.

Relaterade recept

Produkter i receptet